Слива, Юлія ВолодимирівнаПопова, Інна Вадимівна2013-12-202013-12-202013Слива, Ю. В. Вплив електрогідравлічного оброблення бурякової сировини на характер структурних змін клітин тканини / Ю. В. Слива, І. В. Попова // Цукор Укрвїни. - К., 2013. - № 10 (94). - С. 19–21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12320В статті розглянуто механізм впливу електрогідравлічного оброблення, як попереднього перед екстрагуванням, рослинної тканини на характер структурних змін клітин, проникність клітинних мембран та, як наслідок, на ефективність процесу екстрагування. The mechanism of influence of electro-hydraulic treatment is considered in the article, as previous before extracting, vegetable fabric on character of structural changes of cages, permeability of cellular membranes and, as a result, on efficiency of process of extracting.otherпроникність клітинбурякова сировинаелектрогідравлічне обробленняекстракція сахарозиpermeability of cagesbeet raw materialelectro-hydraulic treatmentextraction of saccharineкафедра харчової хіміїВплив електрогідравлічного оброблення бурякової сировини на характер структурних змін клітин тканиниArticle