Пешук, Людмила ВасилівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЖуравель, Олена Вікторівна2013-03-042013-03-042012Патент на корисну модель № 56168 Україна, МПК (2011.01) А231- 1/31. М’ясний фарш для виробництва січених напівфабрикатів / Пешук Л. В., Москалюк О. Є., Журавель О. В. ; власник НУХТ. – № 201005358 ; заявл. 30.04.2010 ; опубл. 10.01.2011, Бюл. № 1, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6713При використанні м'ясного фаршу з додаванням грибів, дає можливість частково замінити м'ясну сировину грибною збагачуючи м'ясопродукти макро- та мікронутрієнтами, ессенціальними кислотами, речовинами необхідними для нормального функціонування людського організму. Using minced meat with the addition of mushrooms, allows partially replace meat raw meat mushroom enriching macro-and micronutrients, essential acids, substances essential for normal functioning of the human body.otherгрибна сировинарецептуранапівфабрикатиmushroom rawrecipesemiкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясний фарш для виробництва січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56168 )Other