Полікарпова, Юлія ОлександрівнаОлійник, Олена ВасилівнаОнуфрієнко, Ганна МиколаївнаПрибильський, Віталій Леонідович2016-06-102016-06-102006Нові ферментовані напої на основі меду / Ю. О. Полікарпова, О. В. Олійник, Г. М. Онуфрієнко, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23524Ферментовані напої є однією з найбільш перспективних груп напоїв з точки зору відповідності їх складу потребам організму людини. Вони представляють собою продукти культивування моно- або асоційованих культур мікроорганізмів у суслі з натуральної сировини. Fermented beverages is one of the most promising groups of drinks in terms of their compliance with the needs of the human body. They are the products of mono culture or associated culture microorganisms in the wort from natural ingredients.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваферментовані напоїмедбіологічно активні речовиниfermented beverageshoneybiologically active substancesНові ферментовані напої на основі медуНовые ферментированные напитки на основе медаThesis