Бортнічук, Владислав ВікторовичСімахіна, Галина Олександрівна2016-04-272016-04-272015Бортнічук, В. В. Перспективи використання нетрадиційної сировини при виготовленні хлібобулочних виробів / В. В. Бортнічук, Г. О. Сімахіна // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 188-190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23004uk-UKхлібобулочні виробипреміксинетрадиційна сировинаbaked goodspremixesalternative raw materialsкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання нетрадиційної сировини при виготовленні хлібобулочних виробівThesis