Міжнародний менеджмент - Гуткевич, Світлана Олександрівна; Оніщенко, Ірина Григорівна; Дмитренко, Геннадій Анатолійович; Сафонов, Юрій Миколайович (My University, 2015)
У сучасних умовах економіки знань формуються нові наукові напрями, які висувають свої вимоги до менеджменту. У підручнику «Міжнародний менеджмент» комплексно, на основі класичного менеджменту висвітлено широке коло питань регулювання зовнішньоекономічної і міжнародної діяльності. Запропоновані у підручнику питання та тести дозволять студентам більш ефективно самостійно вивчати навчальний матеріал. Підручник буде корисним для викладачів, студентів і всіх, хто цікавиться питаннями міжнародного менеджменту. In modern conditions knowledge economy generated new research directions that its demands to management. In the book "International Management" complex, based on the classic management covers a wide range of regulation of foreign economic and international activities. The proposed questions in the textbook and tests allow students to better self-study course material. The textbook will be useful for teachers, students and anyone interested in issues of international management.
Keywords: міжнародний менеджмент; International management; кафедра міжнародної економіки