М'ясний фарш для виробництва котлет ( Патент на корисну модель № 94569) - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2014)
М'ясний фарш для виробництва котлет, що мiстить свинину, сало, хлiб з пшеничного борошна, цибулю рiпчасry, воду питну, перець чорний або бiлий мелений, сiль кухонну, грибну сировину, який вiдрiзняється тим, що додатково мiстить м'ясо косулi, меланж яєчний та клiтковину гарбуза, а грибна сировина складаеться з бiлих грибiв та печериць. Mince meat for the production chops containing pork, lard, bread from wheat flour, onions rpcemu, drinking water, black pepper or ground white, table salt, mushroom raw material, characterized in that it further contains meat and ROE, egg melange and fiber, pumpkin, and mushroom the raw material consists of mushrooms and mushroom.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; напівфабрикати; semi-finished products; м'ясо косулі; elk meat; гриби бiлі; mushrooms; печериці; champignons