Козаченко, Ольга МихайлівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаНікітіна, Тетяна Андріївна2024-06-192024-06-192024Козаченко, О. Особливості організації роботи кав’ярень при готелях / О. Козаченко, Т. Сильчук, Т. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 285.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43534Організація кав'ярень при готелях є надзвичайно актуальною в сучасному готельному бізнесі. Крім забезпечення гостей можливістю насолоджуватися вишуканою кавою та закусками протягом усього дня, кав'ярні також відкривають можливість показати культуру країни через подачу автентичних страв та десертівThe organization of coffee shops at hotels is extremely relevant in the modern hotel business. In addition to providing guests with the opportunity to enjoy fine coffee and snacks throughout the day, coffee shops also offer an opportunity to showcase the country's culture through the serving of authentic dishes and dessertsukготельний бізнесавтентичні стравикав’ярніhotel businessauthentic dishescoffee shopsкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості організації роботи кав’ярень при готеляхThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957https://orcid.org/0009-0005-3245-3287