Компетентнісний підхід у системі вищої освіти - Дужик, Наталія Степанівна (My University, 2020)
Along with the competency approach in pedagogy, other models of teaching have been established, which are based on the formation of competencies. In particular, socio-emotional learning takes into account the needs of personal development, and therefore it can be used in higher education. В педагогічній науці разом з компетентнісним підходом утвердилися й інші моделі навчання, які ґрунтуються на формуванні компетенцій. Зокрема соціально-емоційне навчання враховує потреби особистісного розвитку, а тому може використовуватися у вищій школі.
Keywords: higher education; professional training; humanities; social and emotional learning; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; вища освіта; професійна підготовка; гуманітарні науки; соціально-емоційне навчання