Елементи оптимізації управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств - Арич, Михайло Іванович (My University, 2015)
У тезах розглянуто елементи оптимізації управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств, які включають критерії (вимоги), параметри, математичну модель та обмеження.
Keywords: підприємство; оптимізація; фінансово-економічні результати; кафедра фінансів; предприятие; оптимизация; финансово-экономические результаты; company; optimization; financial and economic results