Дослідження гідродинаміки і кінетики тепло-масообмінних процесів розпилювального сушіння екстрактів із вмістом пектину - Овчарук, Володимир Олексійович; Бодров, Віктор Семенович; Малежик, Іван Федорович; Зав'ялов, Володимир Леонідович (My University, 2002)
Проаналізовано результати експериментального дослідження гідродинаміки та кінетики тепломасообміну та запропоновані математичні моделі розпилювального сушіння пектиновмісніх екстрактів . The results of an experimental study of hydrodynamics and heat and mass transfer kinetics and proposed mathematical model spray drying pektynovmisnih extracts.
Keywords: pозпилювальне сушіння; екстракти; гідродинаміка і кінетика; spray drying; extracts; fluid dynamics and kinetics; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв