Миронець, Наталія ВолодимирівнаТесленко, Анастасія МихайлівнаБессараб, Олександр СеменовичБандуренко, Галина Михайлівна2013-04-112013-04-112012Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості / Н. В. Миронець, А. М. Тесленко, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р.– К.: НУХТ.– 2012. - Ч. 2. - С. 137-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7422Показано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості.otherконсервуванняпромисловістьтопінамбурконсервированиепромышленностьтопинамбурcanningindustryartichokeкафедра технології консервуванняШляхи використання топінамбура в консервної промисловостіThesis