Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості - Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2012)
Показано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості.
Keywords: консервування; промисловість; топінамбур; консервирование; промышленность; топинамбур; canning; industry; artichoke; кафедра технології консервування