Михайлов, Богдан Володимирович2021-12-102021-12-102021Михайлов, Б. Управління ризиками при організації дитячого харчування в закладах освіти / Б. Михайлов // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез доп. V Міжнар. науково-практ. Конференції,11-12 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 87–89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36793У тезах доповіді висвітлені питання, які потрібно вирішити у сфері безпечності продуктів дитячого харчування, насамперед – це прозорість тендерних угод та їх сумлінне виконання, а також кадрове забезпечення закладів освіти фахівцями, які мають профільну освіту та достатньо знань для контролю процесу виробництва та реалізації страв.otherхарчування у закладах освітибезпечністьумовистандартиnutrition in educational institutionssafetyconditionsstandardsНАССРУправління ризиками при організації дитячого харчування в закладах освітиThesis