Управління ризиками при організації дитячого харчування в закладах освіти - Михайлов, Богдан Володимирович (My University, 2021)
У тезах доповіді висвітлені питання, які потрібно вирішити у сфері безпечності продуктів дитячого харчування, насамперед – це прозорість тендерних угод та їх сумлінне виконання, а також кадрове забезпечення закладів освіти фахівцями, які мають профільну освіту та достатньо знань для контролю процесу виробництва та реалізації страв.
Keywords: харчування у закладах освіти; безпечність; умови; стандарти; nutrition in educational institutions; safety; conditions; standards; НАССР