Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПовх, Тетяна Михайлівна2014-04-302014-04-302014Крижова, Ю. П. Кунжутне насіння – компонент збагачення галантинів кальцієм / Ю. П. Крижова, Т. М. Повх // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 80 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 436-437.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14210Розроблені галантини профілактичного призначення, збагачені кальцієм, за рахунок використання кунжутного насіння та мигдалю. Galantiny of the prophylactic setting is developed, enriched a calcium, due to the use of sesame seed and migdalya.otherморквяні волокнанапівфабрикатгалантиникунжутненасінняcarrot fibressemi-finished productGalantinessesame seedsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКунжутне насіння – компонент збагачення галантинів кальціємOther