Ринок землі: європейська практика та аналіз законодавчої ініціативи - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2008)
Розглядається сучасна європейська практика функціонування ринку земліурозвиненихринковихдержавах та країнах пострадянського простору, досліджуються можливості адміністративного регулювання в земельному питанні, розгляд матеріалу поданий у ракурсі соціальної та економічної значущості питання земельноїреформи, потреб виваженого та обережного впровадження ринкових засад в аграрному секторі економіки. The current practice of the functioning of the land market in developed market countries and post-Soviet countries, investigated the possibility of administrative regulation of the land question, the material filed vrakurse social and economic importance of the issue of land reform, the need for careful implementation of market fundamentals in the agricultural sector.
Keywords: досвід Європи; закони; ринок землі; земельний пай; experience of Europe; laws; rinok land; land share; кафедра економіки праці та менеджменту