Digital маркетинг як ефективний механізм стимулювання збуту - Попович, Валентин Мар’янович; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2022)
Визначено функції Digital-маркетингу як ефективного механізму стимулювання збуту з урахуванням сучасних тенденцій ринку та вимог до сучасного підприємства. Досліджено випадки та найбільш актуальні методики впровадження Digital маркетингу щодо діяльності фірм, його переваги над традиційними маркетинговими методами просування. The functions of digital marketing as an effective sales promotion mechanism are defined, taking into account modern market trends and requirements for a modern enterprise. Cases and the most relevant methods of implementation of Digital marketing in relation to the activities of companies, its advantages over traditional marketing methods of promotion have been studied.
Keywords: кафедра маркетингу; маркетинг; digital-маркетинг; стимулювання збуту; просування; marketing; digital marketing; sales promotion; promotion