Івчук, Надія ПавлівнаІванова, Вікторія Джанівна2013-01-142013-01-142012Івчук, Н. П. Реологічні властивості знежиреного згущеного молока з фруктозою / Н. П. Івчук, В. Д. Іванова // Міжнародна науково-практична конференція "Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг", присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.: матеріали конференції. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5268При використанні фруктози в виробництві згущеного молока зберігаються всі органолептичні властивості продукту. Одним з нормативних показників якості. згущених харчових продуктів є їхня в’язкість. Метою даної роботи було вивчення зміни реологічних властивостей згущеного знежиреного молока в присутності фруктози. Using fructose in production of condensed milk stores all the organoleptic properties of the product. One of regulatory quality condensed food products is their strength. The aim of this work was to study the rheological changes properties of condensed skim milk in the presence of fructose.uk-UKзнежирене згущене молокоcondensed skimed milkфруктозакафедра експертизи харчових продуктівfructoseкафедра технології оздоровчих продуктівРеологічні властивості знежиреного згущеного молока з фруктозоюThesis