Вальчук, Андрій ОлеговичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2019-04-242019-04-242019Вальчук, А. О. Розширення асортименту консервованих продуктів за рахунок використання волоських горіхів / А. О. Вальчук, Т. М. Левківська // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 18–19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29130Досліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Обрано сорти з низьким вмістом жиру. Розроблено ряд консервованих продуктів – паштети, салати, десерти з використанням горіхів та пасти з них. The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. Low-fat varieties are selected. A number of canned foods have been developed - pasta, salads, desserts with nuts and pasta.uk-UKволоські горіхиwalnutsбілокproteinжириfatsконсервовані продуктиcanned foodкафедра технології консервуванняРозширення асортименту консервованих продуктів за рахунок використання волоських горіхів. Extension of assortment of canned products due to the use of walnutsThesis