Промисловий контроль якості воскової сировини методом БІЧ-спектроскопії - Дробот, Альона Олексіївна; Вишняк, Володимир Вікторович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Домбровський, Валерій Петрович (My University, 2018)
Експрес-метод ближньої інфрачервоної спектроскопії дозволяє контролювати якість воскової сировини та може бути застосований на підприємствах воскопереробної галузі у процесі виготовлення продукції. The express-method of near infra-red spectroscopy allows to control quality of waxen raw material and can be applied on the enterprises of wax-processing industry in the process of product making.
Keywords: метод ближньої інфрачервоної спектроскопії; бджолиний віск; фальсифікат; парафін; церезин; method of near infra-red spectroscopy; bee beeswax; falsification; paraffin; ceresin; кафедра фізики та професійної безпеки