Суха суміш для кисломолочних напоїв - Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Швайко, Роман Васильович (My University, 2024)
В основу розробки поставлена задача створення сухої суміші для кисломолочних напоїв з оригінальними органолептичними показниками та збагачення мінеральними речовинами, вітамінами за рахунок розширення асортименту кисломолочних продуктів без додавання цукру.
Keywords: сироватка молочна суха; напій кисломолочний; кафедра технології молока і молочних продуктів