Програмне забезпечення для аналізу теплоспоживання у олійно-жировій промисловості - Масліков, Максим Михайлович; Масліков, Михайло Олександрович; Василенко, Сергій Михайлович (Київ : НУХТ, 2003)
Запропоновано програмне забезпечення для аналізу теплоспоживання на підприємствах олієжирової промисловості, що може бути використане для нормування витрат паливно-енергетичних ресурсів, проведення енергетичного аудиту, розроблення енергозбережних заходів. Software for analysis of Heat Consumption in Fat-Oil Industry is developed. It may be used for energy audition and energy management in this brunch.
Keywords: олія; теплоенергія; розрахунок; програма; oil; heat; calculation; software; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки