Обробка води електрофізичними методами - Святненко, Роман Сергійович; Маринін, Андрій Іванович (My University, 2018)
Наводяться переваги застосування електрофізичних методів ефекту для інактивації мікроорганізмів в воді. The advantages of using electrophysical methods of effect for inactivation of microorganisms in water.
Keywords: вода; ІЄП; woter; IEP; кафедра технології молока і молочних продуктів