Дерій, Олена ІванівнаКійко, Олександра ОлександрівнаГусєва, Оксана АндріївнаМелетьєв, Анатолій ЄвгеновичНосенко, Іван Євгенович2016-06-172016-06-172012Дослідження методів аналізу і процесів зброджування цукрів пивного сусла / О. І. Дерій, О. О. Кійко, О. А. Гусева, А. Є. Мелетьєв, І. Є. Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 185-186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23625Цукри пивного сусла — найважливіша частина вуглеводів загального екстракту, яка піддається перетворенням в процесі зброджування формуючи основні органолептичні властивості пива. Sugars beer wort - an essential part of the total carbohydrate extract, which is subjected to conversion during digestion to form the basic organoleptic properties of beer.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивне сусломальтозамальтотріозапивоbeer wortmaltosemaltotriozabeerДослідження методів аналізу і процесів зброджування цукрів пивного суслThesis