Фрикадельки «Морські» (Деклараційний патент на корисну модель № 137552) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
Фрикадельки із кальмару, які відрізняється тим, що додатково містять подрібнену капусту броколі, пастернак, гірчицю.
Keywords: фрикадельки із кальмару; капуста броколі; органолептичні властивості; біологічна цінність; squid meatballs; broccoli; properties; biological value; кафедра готельно-ресторанної справи