Страшинський, Ігор МирославовичФурсік, Оксана Петрівна2018-05-212018-05-212016Страшинський, І. М. Перспективи використання білкових препаратів рослинного походження / І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – C. 295.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27477Науково обґрунтовано використання білкових препаратів рослинного походження для виробництва функціональних композицій. Вивчено їх функціонально-технологічні властивості, вплив на них різних технологічних факторів, а також визначено доцільності і переваги внесення білкових препаратів в м’ясні системи. Using of plant origin protein preparations for producing functional compositions was scientifically substantiated. Their functional and technological properties, influence on them of various technological factors are studied. Also, the feasibility and benefits of introducing protein preparations into meat systems are determined.uk-UKбілкові препаратирослинні білкисоєві ізолятигідратаціяprotein preparationsplant proteinssoy isolateshydrationкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання білкових препаратів рослинного походженняOther