Антоненко, Артем ВасильовичЛіфіренко, Олена СергіївнаДовга (Козачишена), Олена ОлександрівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2017-06-152017-06-152016Перспективные тренды развития науки: техника и технологии. В 2 книгах. Кн. 1. : монография / [авт. кол. : И. Я. Львович, В. А. Некрасов, А. П. Преображенский и др.]. – Одесса : КУПРИЕНКО СВ, 2016 – 197 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25525Теоретичні та практичні аспекти створення соусів з біологічно активними компонентами як продукту функціонального призначення. Наведено наукове обґрунтування і розроблення соусів з біологічно активними компонентами. Та розрахована соціально-економічна ефективність та конкуренто придатність соусів. Theoretical and practical aspects of sauces with biologically active ingredients as the product functionality. An academic study and development sauces with biologically active components. And calculated socio-economic efficiency and competitiveness suitability saucesuk-UKорганолептикасоусдобавкиsaucesupplementsоrganolepticкафедра туристичного та готельного бізнесуІнноваційні технології соусів з біологічноактивними компонентамиBook