Актуальні питання споживання м'яса населенням України - Шпиг, Юлія Миколаївна (My University, 2013)
Визначено стан споживання м 'ясопродуктів на душу населення, проблеми та напрямки розвитку тваринництва, висвітлена роль держави у регулюванні процесів, що відбуваються в галузі. Meat consumption per capita is defined in this article, aswell as challenges and directions of livestock development. The role of government in regulation of the industry processes is highlighted.
Keywords: виробництво; м'ясо; м'ясопродукти; споживання; production; meat; meat products; consumer goods