Хлібець пшенично-житній – продукт здорового харчування - Коваль, Ольга Андріївна; Шевердін, Ігор Геннадійович (My University, 2016)
Розглянута характеристика житньо-пшеничного хліба та запропоновано хлібець підвищеної харчової цінністі пшенично-житній з зернами насіння соняшника після холодного віджима олії. The characteristic of rye-wheat bread is considered and a loaf of increased nutritional value of wheat-rye with seeds of sunflower seeds is offered after cold pressing of oil.
Keywords: здорове харчування; healthy eating; хлібець пшенично-житній; wheat-rye bread; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції