Коваль, Ольга АндріївнаШевердін, Ігор Геннадійович2017-08-212017-08-212016Коваль, О. А. Хлібець пшенично-житній – продукт здорового харчування / О. А. Коваль, І. Г. Шевердін // Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку : тези доповідей VІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 16-17 травня 2016 р. – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 467–470.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25805Розглянута характеристика житньо-пшеничного хліба та запропоновано хлібець підвищеної харчової цінністі пшенично-житній з зернами насіння соняшника після холодного віджима олії. The characteristic of rye-wheat bread is considered and a loaf of increased nutritional value of wheat-rye with seeds of sunflower seeds is offered after cold pressing of oil.uk-UKздорове харчуванняhealthy eatingхлібець пшенично-житнійwheat-rye breadкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїХлібець пшенично-житній – продукт здорового харчуванняOther