Дочинець, Інга Вікторівна2024-03-012024-03-012023Дочинець, І. В. Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства / І. В. Дочинець // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 226–228https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41925Охарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послугиThe greening of restaurant establishments through the use of spare energy sources has been characterized, as greening acquires great importance in connection with the need to preserve the environment and the demand of visitors for environmentally safe products and servicesukкафедра готельно-ресторанної справиіндустріяекологіярестораннегосподарствопроблемиindustryecologyproblemsrestaurant businessПереваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-8096-0746