Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2023)
Охарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послуги

The greening of restaurant establishments through the use of spare energy sources has been characterized, as greening acquires great importance in connection with the need to preserve the environment and the demand of visitors for environmentally safe products and services
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; індустрія; екологія; рестораннегосподарство; проблеми; industry; ecology; problems; restaurant business