Ніколаєва, Марія Сергіївна2023-04-192023-04-192023Ніколаєва, М. С. Удосконалення технології маси сиркової із рослинними інгредієнтами та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 100 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Ніколаєва ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 108 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40280otherсироватковий напіймаса сирковатермокислотна коагуляція білків молокадієтичні продуктикафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології маси сиркової із рослинними інгредієнтами та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 100 т за добуOther