Панченко, Олександра ПавлівнаМихалевич, Артур ПетровичХарченко, Лілія Леонідівна2020-10-132020-10-132019Панченко, О. П. Контроль якості при виробництві десертного соусу у закладах громадянського харчування / О. П. Панченко, А. П. Михалевич, Л. Л. Харченко // Якість і безпека харчових продукиів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 209-210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31963Щоденно в закладах громадського харчування пропонується широкий асортимент десертних соусів, які є джерелом корисних речовин, білків, ненасичених жирних кислот та складних вуглеводів. Завдання галузі, пов’язані із виробництвом та реалізацією цих продуктів, є покращення споживчих властивостей за рахунок зниження вмісту харчових добавок, розширення асортиментного ряду та забезпечення в процесі виробництва безпечності продукції, що має короткий термін зберігання.соусдесертнийфальсифікація сировинипаста кедрових горіхівкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівdessert saucefalsificationpine nuts pasteКонтроль якості при виробництві десертного соусу у закладах громадянського харчуванняThesis