Рожно, Олександр ВасильовичПодобій, Олена ВалеріївнаЮрчак, Віра Гаврилівна2017-04-242017-04-242016Рожно, О. В. Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантану / О. В. Рожно, О. В. Подобій, В. Г. Юрчак // зб. тез VI Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології, 20-22 квітня 2016 р., м. Київ / Укладач Гайдай В. О. – С. 262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25079Досліджено вплив камеді ксантану на реологічні показники його колоїдних розчинів та якісні характеристики безглютенових кукурудзяних макаронних виробів. The effect of xanthan gum on the rheological characteristics of its colloidal solutions and the qualitative characteristics of gluten-free corn pasta products was studied.uk-UKбезглютенові макаронні виробикукурудзяне борошнокамеді ксантанупоказники якостіpеологічні показникикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівgluten-free pastacorn flourxanthan gumquality characteristicsrheological characteristicsВивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантануThesis