Кузьмін, Олег ВолодимировичСтукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаКорецька, Ірина Львівна2021-12-022021-12-022021Кузьмін, О. В. Програми-передумови системи безпечності харчових продуктів для громадського харчування / О. В. Кузьмін, Н. М. Стукальська, І. Л. Корецька // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11–12 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 69–70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36686Реформування технічного регулювання в Україні наближує заклади громадського харчування до відповідності харчовому законодавству ЄС, що передбачає глибокий аналіз, виявлення та усунення усіх можливих факторів ризику згідно принципам HACCP. Тому в роботі наведено спеціальні програми-передумови для закладів громадського харчуванняНАССРхарчова промисловістьякістьхарчове законодавствоHACCPfood industryqualityfood legislationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПрограми-передумови системи безпечності харчових продуктів для громадського харчуванняThesis