Інноваційні напрями ресурсозбереження для підприємств гостинності - Буй, Лілія Михайлівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2016)
У матеріалах розглядається роль інноваційних технологій у зменшенні енергоспоживання та викидів CO2, а також важливість впровадження поновлюваних джерел енергії для підвищення ефективності підприємств гостинності

The materials discuss the role of innovative technologies in reducing energy consumption and CO2 emissions, as well as the importance of implementing renewable energy sources to improve the efficiency of hospitality enterprises.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; індустрія гостинності; поновлювані джерела енергії; двуокис вуглецю