Фарш рибний кормовий (Патент на корисну модель № 53652) - Віннов, Олексій Сергійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2010)
Фарш рибний кормовий, що включає подрібнені рибні відходи та рибу, відсортовану при виготовленні харчової продукції, електроактивовану морську воду. Fodder minced fish comprises minced fish wastes, fish, sorted while making food products, and electroactivated seawater.
Keywords: рибні відходи; електроактивована морська вода; фарш рибний; fish wastes; electroactivated water seawater; mince fish; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології консервування