Професійно орієнтоване навчання іноземної мови майбутніх фахівців сфери обслуговування засобами НКПТ: із досвіду розробки - Окопна, Яна Володимирівна (My University, 2012)
Курс нашої держави на інтеграцію до світового співтовариства визначає стратегічний орієнтир її мовної політики в галузі професійно орієнтованого навчання іноземної мови (ІМ) - формування особистості, здатної успішно спілкуватися двома й більше ІМ в ситуаціях міжкультурної професійно орієнтованої комунікації. Course towards integration into the world community defines its strategic goals of language policy in professionally oriented foreign language teaching (MI) - identity formation that can successfully communicate two or more IM in situations professionally oriented intercultural communication.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; сфера обслуговування; професійно орієнтоване навчання; іноземна мова; Foreign Language; service sector; professionally oriented education