Тимчук, Алла ВікторівнаОвсієнко, Кіра Володимирівна2018-04-262018-04-262016Тимчук, А. В. Вплив властивостей білково-рослинних сумішей на термічно оброблені напівфабрикати / А. В. Тимчук, К. В. Овсієнко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : П'ята міжнародна науково-технічна конференція, 7–8 листопада 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 129-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27269В роботі проведені дослідження впливу сухої бінарної композиції на фізико-хімічні показники модельних зразків термічно оброблених напівфабрикатів. Враховуючи вплив вищезазначених компонентів можна цілеспрямовано впливати на показники готових продуктів, таких як запіканки, для забезпечення відповідності нормативній документації. In work the researches of influence of dry binary composition on physicochemical parameters of model samples of thermally processed semi-finished products are carried out. Given the impact of the above components, it is possible to purposefully influence the performance of finished products, such as casseroles, to ensure compliance with regulatory documents.uk-UKбілково-рослинні сумішіprotein-vegetable mixturesнапівфабрикатиsemi-finished productsтермічна обробкаheat treatmentкафедра технології молока і молочних продуктівВплив властивостей білково-рослинних сумішей на термічно оброблені напівфабрикатиThesis