Маркетинговий креатив: стратегічні і творчі аспекти - Панасюк, Валерія Русланівна; Шарига, Єлизавета Олегівна; Мельничук, Софія Василівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2026)
Розглядаються творчі та стратегічні аспекти створення креативу в рекламі і маркетингу з урахуванням сучасних тенденцій.
Keywords: креативний маркетинг; кафедра маркетингу; маркетинг соціальних мереж