Визначення доцільності застосування рослинних олій в технології вівсяного печива - Серга, Євген Васильович; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2023)
Вершкове масло замінено на кукурудзяну та арахісову олію. Кращі органолептичні та текстурні властивості має печиво на кукурудзяній олії. Застосування рослинних олій сприяє збільшенню поліненасичених жирних кислот. Butter has been replaced with safflower and peanut oil. Corn oil cookies have the best organoleptic and textural properties. The use of vegetable oils contributes to the increase of polyunsaturated fatty acids.
Keywords: вівсяне печиво; кукурудзяна олія; арахісова олія; поліненасичені жирні кислоти; oatcake; corn oil; peanut oil; polyunsaturated fatty acids; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів