Синюк, Юлія Володимирівна2024-03-112024-03-112023Синюк, Ю. В. Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Вінниця : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Синюк Юлія Володимирівна ; наук. керівник Юлія Петрівна Звягінцева-Семенець. – Київ, 2023. – 50 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42158ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівцукрове печивоцукрове печиво зі смаком пряженого молокапряникипряники глазурованіборошняні кондитерські виробиякістьтехнологічні розрахункиПроект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті ВінницяOther