Розробка програми просування товарів на ринок - Шевцова, Анна Віталіївна; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Український ринок товарів та послуг достатньо насичений у найрізноманітніших сферах, видах та цінових категоріях. Увійти на ринок та переконати споживачів у якості товару та втримати пріоритетні позиції для виробника стає все складніше. В сучасних умовах функціонування підприємств, сучасний маркетинг вимагає набагато більше, ніж створити товар, що задовольняє потреби клієнта. Тому просування відіграє ключову роль, так як від нього залежить доцільність удосконалювання старих і створення нових товарів. Ukrainian market of goods and services rather rich in a variety of fields, types and price categories. Sign in market and convince consumers of product quality and maintain priority position for the manufacturer is becoming more difficult. In modern terms the operation of enterprises, modern marketing requires much more than create a product that meets customer needs. Therefore, promotion plays a key role, as it determines the feasibility of improving the old and new products.
Keywords: ринок товарів; commodity market; споживачі; consumers; якість товару; product quality; підприємства; enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту