Роль корпоративного управління в процесі реалізації потенциалу підприємства - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2012)
Досліджена роль корпоративного управління при визначені класифікації критеріїв оцінки ефективності роботи відділу управління персоналом підприємства. Сформульовані принципи управління підприємством та трудового потенціалу. The role of corporate governance in determining the classification criteria for evaluating the effectiveness of the HR department of the enterprise. Principles of management and labor potential.
Keywords: потенціал підприємства; корпоративне управління; ефективність функціонування; виробнича структура; potential of the company; corporate governance; operational efficiency; production structure; кафедра обліку і аудиту