Бортнічук, Олег Вікторович2015-03-102015-03-102013Бортнічук, О. В. Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначення / О. В. Бортнічук // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 79 Міжн. наук. конф. молод. учен., асп. і студ., 15 – 16 квітня. – К.: НУХТ, 2013. – С. 479-480.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19656Проведений аналіз перспектив використання хлібобулочних виробів для збагачення вітаміном D. The analysis of the perspectives of using of bakery products to enrich vitamin D.uk-UKвітамін Dхлібобулочні виробиvitamin Dbakery productsкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначенняThesis