Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначення - Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2013)
Проведений аналіз перспектив використання хлібобулочних виробів для збагачення вітаміном D. The analysis of the perspectives of using of bakery products to enrich vitamin D.
Keywords: вітамін D; хлібобулочні вироби; vitamin D; bakery products; кафедра готельно-ресторанної справи