Кисломолочні десерти оздоровчої дії - Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Горкавенко, Н. В. (My University, 2014)
Розроблено рецептури плодоовочевих наповнювачів та встановлено їхні оптимальні кількості в складі кисломолочного десерту. Developed recipe of fruit and vegetable fillers and determined their optimal number in the cheese dessert.
Keywords: кисломолочні десерти; плодоовочеві наповнювачі; оздоровчі властивості; пюре; cheese desserts; fruit and vegetable fillers; health-improving properties; puree; кафедра технології оздоровчих продуктів