Графодинамічне моделювання технологічного комплексу пивзаводу - Романов, Микола Сергійович (My University, 2014)
Технологічний комплекс пивзаводу є складною організаційно-технологічною системою, ефективне керування якою можна забезпечити шляхом інтегрування різних завдань життєзабезпечення технологічних процесів з їх системами автоматизації, працюючими в реальному часі, в комплексну систему шляхом охоплення автономних компонентів мережевою структурою. Technological complex brewery is a complex organizational and technological system, effective control which can be achieved by integrating the various tasks of life-support processes with their automation systems working in real time, integrated system by covering components of independent networks.
Keywords: пивзавод; автоматизація; графодинамічне моделювання; brewery; automation; modeling; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка