Гуць, Віктор СтепановичСидоренко, Олена ВолодимирівнаРоманенко, Олександр Петрович2012-11-022012-11-022006Гуць, В. С. Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів / В. С. Гуць, О. В. Сидоренко, О. П. Романенко // Товарні ринки. - 2006. - № 2. – С. 127-134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3428Проведено дослідження консистенції риборослинних консервів та паштетів як складової якості та необхідного показника для оптимізації рецептурного складу. Запропоновано нову конструкцію портативного гравітаційного пенетрометра і методику визначення консистенції по структурно-механічним показникам.Determination of consistency of fish and plant products was the purpose of the conducted researchers as component of high quality description, necessary for optimization of composition. The authors offer new construction of portable gravitation device and new method of determination of consistency on structurally-mechanical indexes.otherадгезія структурованих харчових масadhesion structured food massesпортативний гравітаційний пенетрометрриборослинні консервиportable gravity radiosclerometerкафедра екологічної безпеки та охорони праціСтруктурно-механічні властивості риборослинних продуктівArticle