Біологічне очищення стоків цукрокомбінатів - Снігаренко, М. О.; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Левітіна, Наталія Володимирівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2006)
Охарактеризовані джерела утворення і характеристика стічних вод цукрозаводів. Запропоновано анаеробне біологічне очищення. Біогаз пропонується використовувати як альтернативне паливо. Author examined sources of formation and characteristics of wastewater sugar refineries. An anaerobic biological treatment. Biogas is proposed to use as an alternative fuel.
Keywords: цукрозаводи; стічні води; біологічне очищення; біогаз; sugar-refineries; биологическая очистка; wastewater; biological treatment and biogas; кафедра екології та екоменеджменту