Еволюція ринку злиття та поглинання в Україні - Марченко, Валентина Миколаївна (My University, 2011)
В статті розглянуті тенденції світового та національного ринку злиттів та поглинань, представлена коротка характеристика періодів розвитку світових процесів злиттів і поглинань компаній та виділені етапи формування національного ринку України.
Keywords: злиття; поглинання; еволюція; слияния; поглощения; эволюция; merger; absorption; evolution