Вітряк, Олександр ПетровичПрибильський, Віталій ЛеонідовичТодосійчук, Сергій РомановичДомарецький, Віталій Афанасійович2016-06-172016-06-172000Підвищення біологічної стійкості ферментованого напою «Віталон» / О. П. Вітряк, В. Л. Прибильський, С. Р. Тодосічук, В. А. Домарецький // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23649Досліджували вплив консервантів, освітлювачів, ультразвукової, надвисокочастотної і термічної обробки а життєдіяльність мікроорганізмів культури Medusomyces gisevii V в готовому напої. The effect of preservatives, lighting, ultrasonic, microwave and heat treatment and the activity of microorganisms Medusomyces gisevii V culture in the finished beverage.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабродіннякульрураферментований напійfermentationkulrurafermented drinkПідвищення біологічної стійкості ферментованого напою «Віталон»Thesis