Емельянова, Нина АлександровнаКошевая, Валентина НиколаевнаСугулова, Наталия ПавловнаДиченко, Л. В.Данилевская, Алла ВикторовнаДенисова, О. В.2013-10-112013-10-111992Режим солодорощення пшеницы / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, Н. П. Сугулова, и др. // Пищевая промышленность. - 1992. - № 1. - C. 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10288установлено, что солодорощення пшеницы нужно проводить при температуре 16 - 17 ˚ С, влажности 44 - 47%, в течении 3 - 4 суток. We found that solodoroschennya wheat should be carried out at a temperature of 16 - 17 ˚ C, humidity 44 - 47% for 3 - 4 days.otherвязкостьсуслопшеницасолодсолодорощенняviscositywortwheatmaltsolodoroschennyaкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваРежим солодорощення пшеницыArticle