Гаркавенко, Марія Олександрівна2022-04-192022-04-192022Гаркавенко, М. О. Дослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду Metschnikowia : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Гаркавенко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2022. – 64 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37241кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваШардонеТемпранільйобілі сухі сортові виноматеріаличервоні сухі сортові виноматеріалипроцес бродінняnon-SaccharomycesMetschnikowia fructicolaорганолептичні властивостіобʼємна частка спиртуДослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду MetschnikowiaOther